Meer dan 30 jaar ervaring als schrijnwerkerDat ziet u! Contacteer ons.

Kasten op maat uit eigen atelier
Verlies geen centimeter ruimte dankzij onze maatkasten

Met onze maatkasten wordt het opbergen van uw kledij of andere materialen een pak eenvoudiger. U kunt op Schrijnwerken Richard Wouters rekenen voor de opmeting tot complete plaatsing van kasten, dressings, televisiemeubels of kasten op maat in Kalmthout en omstreken.

100 % vervaardigd in ons eigen atelier

Wij maken voor u de juiste kasten in bergruimtes, garages of op zolder om er een volwaardige kamer van te maken. Ook kasten voor een specifiek doel produceren wij in ons eigen atelier. Uw volledig uitgeruste kleerkast kan u bij ons bestellen, net als een tot in de puntjes ingerichte dressing.

Keuken- en badkamerkasten

Door onze vele jaren ervaring in de keukenbranche zijn wij zelfs uw vakman om uw toekomstige keuken uit te tekenen en uit te werken. Ook badkamerkasten kunnen wij voor u ontwerpen, volledig vervaardigen en plaatsen, en dat steeds met oog voor een perfecte afwerking.

Neem contact op voor meer informatie

Bestel vandaag uw maatkasten bij ons. Wij regelen meteen de opmeting en geven u alle advies voor een functioneel resultaat. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Contacteer Schrijnwerken Richard Wouters in Kalmthout en wij helpen u met plezier verder. Wist u trouwens dat wij ook uw vakman zijn voor binnenschrijnwerk en ramen en deuren?

Heeft u een vraag?

Contact

30 jaar
ervaring

vrijblijvende
offertes

advies
op maat