Meer dan 30 jaar ervaring als schrijnwerkerDat ziet u! Contacteer ons.

Ramen en deuren voor ieders budget
Grote keuze uit diverse materialen en kleuren

Bent u aan het bouwen en zoekt u een betrouwbare partner voor uw ramen en deuren in Kalmthout? Of is het buitenschrijnwerk van uw bestaande woning aan vernieuwing toe? Neem dan zeker contact op met Schrijnwerken Richard Wouters. Wij bieden een oplossing op maat van uw budget.

Meer dan 30 jaar vakkennis en dat ziet u

Onze firma staat bekend omwille van onze vlotte, klantvriendelijke, stipte service en ons kwalitatief maatwerk. U mag rekenen op de technische kennis en ervaring van onze vakmannen. De plaatsing van ramen en deuren gebeurt accuraat en duurzaam, zodat u de komende jaren op uw beide oren kunt slapen.

Keuze uit verschillende materialen

Om te voldoen aan uw smaak en uw financiële wensen bieden wij u de keuze aan tussen hout, pvc en aluminium, dit in verschillende kleuren en afwerkingen. Zo kan u makkelijk binnen uw vooropgestelde budget blijven en tegelijk volledig uw smaak kiezen.

Hebt u vragen? Aarzel niet en neem contact op

Wilt u graag ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw ramen en deuren of binnenschrijnwerk? Contacteer Schrijnwerken Richard Wouters in Kalmthout en wij komen graag langs voor een persoonlijke offerte op maat van de uit te voeren werken.

Heeft u een vraag?

Contact

30 jaar
ervaring

vrijblijvende
offertes

advies
op maat