Meer dan 30 jaar ervaring als schrijnwerkerDat ziet u! Contacteer ons.

Schrijnwerk op maat van uw interieur
Houten afwerking, een meerwaarde in uw woning

Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties maakt u een goede keuze door voor hout te kiezen bij de afwerking. Laat ons uw project zien en wij geven u alle advies voor de mogelijke houttoepassingen. Dankzij onze kennis voeren wij al uw schrijnwerk in Kalmthout en omgeving uit.

Ontdek de vele mogelijkheden voor uw interieurafwerking

Wenst u stijlvolle houten wanden om bijvoorbeeld uw slaapkamer van een dressing te scheiden, dan zorgen wij hiervoor. Ook de muren van een klassieke lambrisering voorzien, mag u aan ons overlaten. Het plafond krijgt eveneens een duurzame afwerking wanneer wij ze voor u plaatsen. Ook binnendeuren worden door ons op maat gemaakt in ons eigen atelier. Een landelijke of een moderne stijl? Geef ons uw ideeën door en wij werken ze uit. We zijn gespecialiseerd in alle soorten maatwerk, dus aarzel niet om ons te contacteren.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op

Twijfels over de vloerbekleding? Ga voor een warme oplossing en kies voor laminaat of parket. Wij werken volledig volgens uw wensen en uw budget. Alles wordt op maat gemaakt en met een verfijnde afwerking geplaatst. Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak met ons voor uw schrijnwerk in Kalmthout, zowel voor binnen- als buitenschrijnwerk.

Heeft u een vraag?

Contact

30 jaar
ervaring

vrijblijvende
offertes

advies
op maat