Meer dan 30 jaar ervaring als schrijnwerkerDat ziet u! Contacteer ons.

Degelijke zonwering op al uw ramen
Slechts één partner voor ramen, deuren en rolluiken

Wilt u uw ramen, deuren en rolluiken in één keer laten plaatsen tegen een scherpe prijs? Dan doet Schrijnwerken Richard Wouters dat met plezier. We plaatsen rolluiken en zonweringen in Kalmthout en omgeving.

Zonwerend, isolerend en extra veilig

Onze technici plaatsen zowel traditionele als voorzetrolluiken. Maak de keuze die het best past bij de stijl van uw woning. Om precisiewerk af te leveren, komen wij uiteraard op voorhand nauwkeurig opmeten. U zoekt rolluiken voor uw ramen aan de straatkant, de deuren of het schuifraam achteraan? Wij maken voor elk raam en elke deur een rolluik op maat.

Eén partner voor al uw schrijnwerk

Onze firma plaatst enkel rolluiken en zonnewering of in combinatie met de plaatsing van ramen en deuren. In dit geval kunt u alle werken meteen laten uitvoeren zodat u maar één keer last hebt van werken. Wij voeren opdrachten uit voor nieuwbouw en renovatie en plaatsen indien gewenst ook al uw binnenschrijnwerk en maatkasten.

Vraag uw persoonlijke prijsofferte aan

Geïnteresseerd in nieuwe rolluiken en/of zonweringen in Kalmthout en omstreken? Aarzel dan niet en neem contact op met Schrijnwerken Richard Wouters. Wij komen graag bij u langs om de uit te voeren werken te bespreken, opmetingen te doen en een vrijblijvende offerte op maat samen te stellen.

Heeft u een vraag?

Contact

30 jaar
ervaring

vrijblijvende
offertes

advies
op maat